25 Nisan 2008 Cuma

Parmaklıklar arasında..


Evet sonunda taşındık. Artık şehirde yaşıyorum. Ne kadar zormuş inanamıyorum. Tamam kurallar olduğunu ve alışmam gerektiğini biliyordum. Ne bileyim mesela havlamam, koşmam yasak. Fakat en zoru tasma ile dolaşmak. Beni günde 4-5 kere çıkarıyorlar. Anladım ki şehir sokakları kedilere ait. Tüm köpekler tasma ile gezerken tüm kediler özgür... Garipsememek elde değil. Bizim Zekeriyaköy'ün sokak köpekleri bu işi görse ne eğlenir... Tabi bizde karizma anında biter. Ne de olsa orada evimizi koruyorduk.

1 Mayıs Yardım Yemeği

Bugün Nurci ile arabayla dışarı çıktık. Otoban'ın kenarında ezilmiş bir yavru köpek gördük. İçimiz burkuldu, bakamadık. Biz çok şanslıyız ama diğer sokakta yaşamak zorunda kalan hayvanlar bu kadar şanslı olamıyor. Sokak Hayvanları için bir yardım gecesi organize ediliyor. Zekeriyaköy'ün en keyifli restoranlarından biri olan "Fincan"da, 1 Mayıs'ta verilecek yemeğe vaktiniz olursa katılın. Hem güzel yemek yiyebilir hem de sizin de çorbada tuzunuz bulunur. İlgilenenler Nazmiye Hanım'dan ayrıntılı bilgi alabilirler. Telefon (212) 202- 7770 veya (533) 211- 7714. Desteklerinizi bekliyoruz.

2 Yorum:

saat: 4 Mayıs 2008 22:41 , Blogger Boncukçu dedi ki...

Ne güzel yüzün var senin , canım yaa. Üzülme sakın akşamları haftasonları koup oynıyabileceğin yerkere gidersiniz hep birlikte :)

 
saat: 6 Mayıs 2008 12:45 , Blogger Lucy and the Puppies dedi ki...

Sevgili Boncukçu,

Nurcihan ve Aycan 1 hafta kadar yoklardı. Ben de arkadaşım Kısmet'in yanına dittim. Orada bayağı koştuk ve oynadık. Keyfim yerindeydi. Tabi bizimkiler gelince keyfim daha da yerine geldi.

Sevgiler.

 

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa